www.dryang.se » Vår klinik

Om kliniken

1996 startades Chinese Medical Center i Lund av Minqi Yang och 2005 flyttade kliniken till Stockholm.
Sedan 10 år tillbaks har kliniken utvecklat specialkompetens inom infertilitet.

Vi valde denna inriktning eftersom Kinesisk medicin är otroligt effektiv för behandling av just infertilitet.
Här kan vi verkligen göra en skillnad för patienterna!
Läs mer på sidan med tackbrev.

Dom flesta patienter som vänder sig till oss är svårbehandlade fall som inte ens IVF kan lösa. Men vi kan även hjälpa de som bara ha svårt att bli gravid och behöver en skjuts på vägen. Läs mer om patientfall. Vårt mål är att så många som möjligt som har svårt att bli gravid födda ett friskt och stark bebis! Välkommen till vår klinik i Stockholm City.

Adress: Rådmansgatan 43, intill Sveavägen. Bara 50 meter från T-rådmansgatan!

Vår profil

Att se hälsoproblemen från både västerländskt och kinesiskt perspektiv är viktigt för oss. Vi kompletterar kinesisk diagnos med den västerländska diagnosen som din vanliga läkare ger dig på sjukhuset. Kombinationen västerländsk och kinesisk medicin brukar ge goda resultat.

Behandlingsmetoderna vi använder oss av mest är naturliga örter och kinesisk akupunktur. Genom att kombinera akupunktur och örter får kroppen en behandling som verkar på flera nivåer samtidigt.

Våra behandlingar

Örter

Bland våra örter återfinns en mängd stärkande växter som hjälper kroppen att återfå balansen mellan Yin och Yang, som det kallas inom kinesisk medicin. Några kända kinesiska örter är till exempel: gojibär, chisandra, ginseng, angelikarot, ingefära och lakritsrot. Vi har ett sortiment på hundratals olika örter av högsta kvalitet som vi sätter samman till individuella recept.
Vi har även ett stort sortiment av färdiga örtrecept preparat som är mycket effektiva.

Läs mer om hur kinesiska örter fungerar.

Akupunktur

Målet med akupunktur är att ta bort blockeringar i kroppen genom att öka flödet av livsenergi (Qi), som det kallas för inom kinesisk medicin.
Akupunktur är mycket effektiv mot bl.a sömnlöshet, ångest och stress.

Läs mer om hur akupunktur fungerar.

Designed by SeyeneCo, Lanarkshire, Glasgow, Scotland for CMC