www.dryang.se » Om Barnlöshet och Kinesisk Medicin

Om Barnlöshet och Kinesisk Medicin

Nästa alla par som vänder sig till oss har blivit diagnosterad som ofrivillig barnlöshet av den vanliga sjukvården.
Men varför blir man inte gravid? Här nedan försöker vi förklara hur kinesisk medicin ser på fertilitet.

Varför blir man inte gravid eller får missfall?

Man blir inte gravid för att kroppen är inte i ett optimal tillstånd för att bli gravid. Från våra erfarenheter kan man dela in ofrivillig barnlösa i två grupper.

En grupp av kvinnor blir inte gravida pga kroppen är inte i balans. De kan ha tex hormonrubbning som tex PCOS, oregelbunden, mensvärk, stora mensblödningar, blodbrist, stress och ångest etc. (Läs mer om olika symptom patientfall). Alla dessa symptom är tecken på att kroppen är i obalans. När kroppen är i obalans en längre tid blir den försvagad och orkar därmed inte bära ett barn eller blir gravid. Att kroppen är svag kan drabba kvinnor i alla åldern.

Den andra gruppen som har svårt att bli gravid upplever inga speciella symptomer. Dessa kvinnor kan vara lite äldre i åldern. När man bli äldre minskar kropps fertilitetskraft och därmed svårare att bli gravid. Genom att stärka kroppens fertilitetskraft så kan man bli gravid. Många av dessa patienter kan ha mycket inre stress över att bli för gammal för att bli gravid. Det är något som vi bearbetat vis sidan av att stärka fertilitet. ?Många frågar oss ifall det går att bli gravid när man är över 40. Svaret är: ?Så länge du har mens så har du ägglossning och då kan du bli gravid!?

Hur löser kinesisk medicin dessa problem?

Kinesisk medicin ser kroppen från ett helhetsperspektiv. Genom att återbalansera kroppens helhetstillstånd kan man både bli gravid och få ett friskt barn.

Vi börjar med att identifiera var det är för obalans i kroppen som ger dig de symtomer som du upplever. Sedan börja vi återställa balansen steg för steg. Under resans gång kommer vi att stärka din kropp och jobba bort dina symptomer som tex mensrubbningar, magproblem, mentala tillstånd mm. Efter en tids behandling kommer du att uppleva att alla dina symptom är i princip borta, du mår kanon bra, och känner dig pigg, stark och harmonisk.
Då är du tillräckligt i balans för att bli gravid!

På vår klinik kommer vi att hjälpa dig på flera planer:

Vilka metoder använder vi?

Örter är mycket viktigt för att få resultat! Örter ger en mycket stark boost som gör att du snabbt bygger upp styrka i din kropp inifrån. Akupunktur ta bort blockeringar och hjälper till att få snurr på kroppen.?Om kroppen är väldigt svag så räcker det inte med akupunktur. Därför rekommenderar vi alla patienter som försöker bli gravid att gå på örter.

Du är mycket välkommen med frågor! Här hittar du vår kontaktinformation.

Designed by SeyeneCo, Lanarkshire, Glasgow, Scotland for CMC