Patienternas egna ord

Vi får ofta tackbrev från patienter som har fått barn. Här är ett urval av dessa! Det finns massor med flera!

Malin blev gravid på naturlig väg efter 7 misslyckad IVF och fick en fin fin liten gosse med hjälp av örterna!
Hej Dr Yang
Nu är vår lillkille här ❤️, han föddes igår natt efter igångsättning då jag gått 10 dagar över tiden. Han vägde 3539 g och 51,5 cm lång och vi kommer ge honom namnet Viggo som betyder kämpe! Tack för all hjälp 🤗 / Malin och Anders 

Valters mamma blev gravid efter att ha tagit örtbehandling och akupunktur

A.S födde en efterlängtad son!
"Hej!
Här kommer en hälsning från oss och ett stort stort tack! I somras kom Valter, en välmående pojk på 3200g och 48cm. Han är glad mest hela tiden som kan anas på bilderna. Någon gång när vi är uppe och hälsar på i Stockholm ska vi försöka komma förbi och hälsa på.
Många kramar från A.S" 

Skulle bara tacka för all hjälp i förra året! För fyra dagar sedan fick vi en helt underbar flicka. Bifogar bild nedan.

Tack ännu en gång!

P. F. 

J.S., Första mensen på 6 månader för en 33-årig tjej

"Hej,
Ville bara berätta att jag snart druckit upp denna omgång också. Har en påse kvar med örter men det fantastiska är att jag fick mens imorse. Min första egna mens på väldigt väldigt länge!!!
känns så himla bra :)

Mvh, J.S" 

L.L., Lyckad IVF efter örtbehandling

"Hej!
Jag vill bara komma med glädjande besked att graviditeten fortskrider. Jag är nu i vecka 29. Jag är så tacksam för er hjälp och kompetens. Då jag själv jobbar med kroppsscanning har jag skickat några par vidare till er. Än en gång TACK :-)
Med vänlig hälsning, L.L" 

A.G., distanspatient som blev gravid

"Hej!
Vill berätta en glad nyhet för er. Vi är nu gravida i v 22 :) med en frisk och pigg liten bebis. Vill tacka er för tidigare behandlingar och för ett gott bemötande i vår process att försöka bli gravida. Nu väntar vi med spänning på att i oktober få träffa vår nya lilla familjemedlem!" 

AS.H. gravid efter 2 år av ofrivillig barnlöshet!

"Hej Dr Yang,
Jag kom till dig i höstas för ofrivillig barnlöshet och vi träffades under 11 veckor. Jag fick positivt grav.test och nu vill jag bara berätta att jag är i 15:e veckan, känner fosterrörelser och mår bra. Tack för all hjälp!
Nu håller jag tummarna för min vännina som kommer till dig.
God fortsättning!" 

H.S. födde en son trots sköldkörtelproblem!
"Hej!
Jag vet inte om du kommer ihåg mig dr Yang, men jag fick din hjälp i april/maj förra året att bli gravid. Jag drack dina teer och fick akupunktur. För en månad sedan födde jag en stark och frisk liten pojke.
Min graviditet var riktigt jobbig pga att det visade sig vara svårt att ställa in min levaxindos (jag har bortopererad sköldkörtel), men min son tycks ha klarat sig från påverkan på sin sköldkörtel.
Jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta då vi äntligen, äntligen har fått ett syskon till vår son med din hjälp!!
Med vänlig hälsning,
H.S." 

N.N. födde en dotter!

"Hej dr Yang!
Vi vill med detta mail framföra vårt varmaste och största tack till dig för din hjälp med behandlingar som lett till att vi nu har världens finaste bebis hos oss: vår lilla tjej kom till oss den 16/2 2016.
Utan dina professionella och kompetenta behandlingar hade det inte varit verklighet, det är vi båda två helt övertygade om!
Du är en stjärna!!"

Många besvär blev hjälpta samtidigt!

Hej Dr Yang,
Kom till dig med många besvär. Som behövde rättas till.
Det jag sökte för var tryck mot halsen, svåra sömnbesvär, trög mage, svullna ben, yrsel från och till, rinnande och enormt kliande ögon, svettningar, irritation (3 tonårsbarn & en man ), ständigt högvarv, gifter i kroppen som skapade klåda.. Dr Yang märkte också att jag fått högt blodtryck det visste inte jag.
Vi bestämde att ses 1 gg per vecka för avstämning och akupunktur. Varje gång har jag gått hem med 3 påsar örter till te. Speciellt utvalt för mig, Jag blötlade och kokade mina påsar har inte missat en dag. Första veckorna hände inte så mycket. Men snart så började jag sova bättre, magen kom igång, klådan borta. Normalt fin blodtryck. Stressen borta. Det flesta av ovan nämnda problem är nu borta. Efter 8 ggr så har vi endast finjusteringar att fixa för att jag ska må 100 % bra.

Jag är enormt tacksam att kunna bli hjälpt av dig Dr Yang.

Med flera misslyckade IVF bakom sig trodde inte IVF doktor att chansen för lycka IVF var låg därför planerade dem in alla tre ägg men överlevde och blev 3 hälsosamma fina bebisar! 

Ailyn fick trillingar!

"Hej Dr Yang, Förra sommaren behandlades jag och min man hos dig innan vi skulle göra en IVF i Turkiet. Nu har vi blivit en stor familj - vi fick trillingar. Att vi lyckades denna gång tror vi är din förtjänst - det är dina varma händer. Vi är mycket tacksamma för all din hjälp.
Tack för allt!
Önskar dig en fin sommar!

Ännu en gång tack för all hjälp!
Varje gång vi tittar på våra tre små änglar kommervi att tänka på dig.
Med vänlig hälsning
Aylin"

E.J. blev snabbt bättre från sina mens-problem

Hej! Nu är jag inne på min åttonde dag med örterna och det går jättebra. Jag känner mig redan mycket piggare och mindre frusen. :) Jag har precis haft min mens och än så länge har inga små blödningar dykt upp som dom alltid gör annars. :)
Jag känner mig jättenöjd och är så tacksam att jag hittade er.

Med vänlig hälsning, Emma

Jenny blev gravid efter 10 IVF försök

Jag är 37 år och har under de senaste åtta åren försökt bli gravid. Det som från början verkade så enkelt blev till en lång kamp med mycket sorg och resulterade även i en bok jag skrev tillsammans med en vän för att få ventilera känslorna.
Fertilitetsutredningen visade inga fel så vi provade med insemination, utan resultat. Eftersom kön till IVF inom landstinget var lång vände vi oss till en privat klinik. Där gjorde vi gjorde tre äggplockningar och försök med färska och nedfrysta embryon, men inget tog sig. När vi inte hade fler försök kvar hade vi kommit fram i landstingskön och i januari 2012 gjorde vi ytterligare en äggplockning. Den resulterade i ett stort antal ägg, men det första försöket att sätta tillbaka ett färskt gick inte vägen. När jag därefter gick och väntade på att få min mens för att kunna sätta in ett nytt embryo upptäckte jag att jag blivit gravid på naturlig väg. Gravid för allra första gången! Men i vecka åtta, i ett flygplan över Atlanten på väg på vår bröllopsresa fick jag missfall och plötsligt hade en ny resa tagit vid. Vi fortsatte försöka med frysta embryon och plötsligt blev jag gravid varje gång, men varje gång slutade det med ett missfall i ungefär vecka åtta.
I december 2013 fick jag mitt femte missfall och var totalt knäckt. Under så många år hade jag isolerat mig från vänner och omgivning där graviditet eller barn förekom. Jag var så ledsen och kände så mycket sorg. Tappade liksom bort mig själv på vägen. Nu orkade jag inte mer. Jag ville ge upp för jag hade inte längre något hopp. Jag och min man pratade igenom allting. Vi hade två embryon kvar i frysen och om vi inte försökte igen skulle vi ångra oss, det visste vi. Så vi gav det en ny chans.
Jag bestämde mig för att göra något annorlunda. Även om jag redan hade provat i princip allt, kanske jag inte hade gett mig in för det helhjärtat. Jag hade provat akupunkur tidigare och fått fina resultat av det, men jag gav det aldrig en full chans. Plus att jag, på grund av missfallen, ville gå till en akupunktör som även sätter nålar under en graviditet, inte bara fram till återförandet av embryot. Efter mycket letande hittade jag Doktor Yang. Jag tittade på inslaget med henne på TV4, läste mycket på hennes hemsida och jämförde med andra akupunktörer. Sen bestämde jag mig. Dit skulle jag gå.
Jag kände mig ofta "kall" i livmodern, hade energibrist efter år av sorg och försök samt ett jobb där jag stressade rätt mycket. Jag började med veckovisa behandlingar hos Doktor Yang och började även dricka det örtte som jag kokade på det hon blandade till mig. Hon gav mig rådet att inte stressa, att vila mycket, hålla mig varm och äta järnrikt. Jag lyssnade och tog det verkligen till mig. Jag drog ner tempot på jobbet, åt mycket mer näringsrikt och försökte hålla mig varm. Jag åkte iväg på en hälsovecka för mig själv och bara vilade, tränade lugnt och åt bra. Unnade mig att ta hand om mig själv och min kropp. Och efter några veckor började jag känna skillnad inuti, jag var varmare och lite mer lugn infann sig.
I april kom jag överens med Doktor Yang att det kunde vara läge att göra ett nytt försök med att sätta tillbaka ett fryst embryo. Kroppen verkade vara mer redo. Den 11 april åkte jag till Doktor Yang för en behandling på morgonen och därefter direkt till IVF-kliniken där vi satte tillbaka embryot. Det här var vårt 12:e försök. Det tog sig och jag blev gravid för sjätte gången, självklart livrädd för missfall. Jag tog ytterligare några akupunkturbehandlingar och fortsatte med teet. Veckorna gick och när vi kom till IVF-kliniken i vecka nio var jag säker på ett missfall, men där inne pickade ett hjärta. Jag blev sjukskriven på halvtid för att dämpa min mentala stress och oro och jag tog det verkligen lugnt.
Och hjärtat fortsatte picka och magen började växa. Efter några veckor slutade vi med akupunkturbehandlingen, men jag fortsatte dricka teet under hela graviditeten. Förutom min enorma oro gick graviditeten bra, jag fick några dippar med energibrist, men då fick jag lite mer styrka av teerna.
I slutet av december 2014 föddes vår son, frisk och välmående. Bara några veckor gammal ligger han nu bredvid mig. Jag kunde aldrig, aldrig tro att det skulle gå vägen, men jag är så otroligt glad att vi inte gav upp. Hade vi inte lyckats hade vi fått hitta nya vägar i livet, men nu försöker jag smälta att han är här. Jag kommer aldrig ångra att jag sökte mig till akupunkturens värld och att jag fullföljde och lyssnade till Doktor Yangs ord och råd. Jag vill tacka henne av hela mitt hjärta för all hjälp! Stort, stort TACK!
Jenny Andén Angelström" 

Läs mer om andra patienter eller om vår smidiga distansvård

Kontakta oss

Vi tar erbjuder både distansvård och fysiska besök på vår mottagning i centrala Stockholm.
Tel: 08-51785688
Email: info@drYang.se