Om kinesiska örter för infertilitet

Den Metod vi använder är baserad på kinesisk örtmedicin. Det har praktiserats i tusentals år för att behandla gynekologiska problem och infertilitet. Vi använder den traditionella medicinen på ett modernt sätt anpassad för dina behov.

Kinesisk örtmedicin

Kinesiska medicinska örter har använts i mer än två tusen år för att behandla gynekologiska besvär så väl som infertilitet. Under de senaste decennierna har experimentella och kliniska studier visat att dessa växtbaserade ingredienser som kombineras i olika recept kan reglera fertilitetshormoner, främja blodflödet till äggstockarna och äggstockarna.

Det som gör kinesisk medicin unikt är dess flexibilitet i att kombinera olika naturliga ingredienser till personliga recept som passar just för att stärka fertilitet såväl som att balansera ditt allmänna hälsotillstånd. När allmänna tillstånd blir starkare ökar fertilitet och man blir gravid och får friskare och starkare barn.

Men denna metod har vi lyckas med att leverera över 250 hälsosamma levande föda bebisar där de flesta kvinnorna har tidigare haft många misslyckad IVF.

Vad innehåller personliga örtmedicin?

Kinesisk ört-recept mot infertilitet innehåller främst rötter från olika växter. Man brukar säga att de mest näringa ämnen på en växt lagras i dess rötter. En annan del av växten som är mycket kraftfull är frukten och fröna. Här är ett urval av örter som vi ofta använder:

• Dang Gui (Radix Angelicae sinensis)
• Dan Shen (Radix Salvia miltiorrhizae)
• Bai Shao (Radix Paeoniae lactiflorae)
• Shu Di Huang (Radix Rehmannia glutinosa)
• Gan Chao (Radix glycyrrhizae)
• Fu Ling (Poria)
• Huang qi (Radix astragalus)

Örterna är extremt säkra och kan även intas av gravida kvinnor.

Läs mer om våra synsätt på infertilitet och hur våra tjänster fungerar

Kontakta oss

Vi tar erbjuder både distansvård och fysiska besök på vår mottagning i centrala Stockholm.
Tel: 08-51785688
Email: info@dryang.se